22 Şubat 2012 Çarşamba

en güzel film sitesi

Bilindiği gibi ülkemizde internet sektörünün önemli hitlerinden biri de online film izleme platformlarıdır.Sayıları git gide artan online film izleme platformlarının kaliteside aynı derecede artmaktadır.Artık film izlemek isteyenler için yüzlerce alternatif siteler bulunuyor.Buda sinemayı evinde yaşamak isteyenler için büyük bir kolaylık sağlıyor.

Full izletilen filmlerden yararlanmak artık çok kolay oldu.Ancak tabi son dönemde film sitelerinin genelinde büyük bir sıkıntı yaşanmış durumda.Nedeni ise videoların upload edildiği sitelerin patlaması.Sitelerdeki yüzlerce hatta binlerce film çalışmaz hale gelmiş durumda.Bunu sizde fark etmişsinizdir. Bir film izlemek istiyorsunuz onlarca sayfa gezebiliyorsunuz.Ancak tabi ki burda web sitesi sahibinin suçu yok çünkü onun elinde olan birşey değil.

Bir de bu filmlerin tekrar upload edilip yenilenmesi gerektiğini düşünürsek site sahiplerinin çok büyük bir sorunla karşı karşıya oldugunu anlayabiliriz.Çünkü yüzlerce binlerce filmin tekrar upload edilmesi ne demek diye bir düşünün anlarsınız zaten olayı.Türkçe düblaj izlemek için girdiğimiz sitelerde filmleri bulamama nedenlerimiz yukarda bahsettiğim olay.Bu mağduriyetlerden birini de ben yaşadım.Macerasende.com sitemde 823 adet film vardı ve bunların nerdeyse tamamı çalışamaz hale geldi.Ziyaretcilerde aradıkları filmi bulamadıklarından şikayetci tabi onlarda haklı ama elimizde olan bir şey değildi.

Çözüm yolları bulamaya çalışıyorum filmlerle ilgili inşallah bulabilirim. Yoksa online film izleme platformu olan sitem yüzünden çok küfür yemiş olacağım.Kapatmak da geçti aklımdan ama o kadar emek verdik kapatmaya da gönlüm razı gelmiyor.Ne zaman ki artık hiç kimsenin girmediği bir site olur o zaman siteyi kapatırım..

0 yorum:

Yorum Gönder

 
erotik sinema